Faaborg Boligforening vil gerne undersøge, om der i Faaborg og omegn kunne være borgere som kunne have et ønske om at bo i et seniorbofællesskab.

I et seniorbofællesskab er beboerne par eller enlige, + 50 år, og har ingen hjemmeboende børn. Beboerne har hver deres bolig og et fælleshus, hvor der er mulighed for fælles aktiviteter.

Hvis du skulle have interesse i at hører mere om det at bo i et seniorbofællesskab og måske gerne vil være med til at påvirke tilblivelsen af et seniorbofællesskab i Faaborg, kontakt da forretningsfører Karin Bjerre på kb@domhusgaarden.dk, på telefon 6312 4854 eller besøg os på kontoret på Engvej 14 i Faaborg.

Boligforeningen har pt. ingen byggegrund eller godkendelser fra øverste myndighed og kommunen, men hvis det kan påvises, at der er borgere som ønsker sig et seniorbofællesskab, vil Faaborg Boligforening gerne samarbejde omkring tilblivelsen.